Vikar DK A/S - din leverandør fra start til slut ved vikarassistance

Ekstra personale i spidsbelastningsperioder sikrer din daglige drift og giver dig et lønbudget du kan op- og nedjustere med dags varsel - hvilket er med til at øge din virksomheds konkurrenceevne.

Vikar DK A/S yder vikarassistance efter dit behov; dag til dag løsninger, aflastning ved sygdom/barsel, Try and Hire forløb eller flerårige projektansættelser.

Vi benytter førende IT-udstyr indenfor timeregistrering og er det første vikarbureau i Danmark der anvender terminaler med fingertouch system til at registrere vikarernes ind- og udtjekning. Via terminalerne får du nemt og hurtigt overblik over komme- og gåtider på dine vikarer, forbrug af vikartimer i en given periode, diverse statistikker med mere. Du som kunde får ikke en merudgift for installationen af systemet.

 

Vikar DK A/S - din leverandør fra start til slut:

 

  • Vi inviterer løbende vikarer til samtale, så kompetent personale hurtigt kan møde hos dig
  • Du betaler kun for effektiv arbejdstid og kan opsige eller forlænge vores vikarer med øjeblikkelig varsel
  • Vi er vikarens arbejdsgiver og varetager al administration (ansættelseskontrakt, løn, sygedagpenge, sociale omkostninger og overholdelse af overenskomster)
  • Vi afholder samtaler med alle vikarer og indhenter referencer og straffeattest. Vi udfører endvidere relevante færdigheds- samt personprofiltests.
  • Vi er din sparringspartner i afdækning af medarbejderens kompetencer ved længerevarende vikariater og projektansættelser. Vi matcher kandidaten med øje for din virksomhedskultur.
  • Vi tilbyder Try and Hire forløb, hvor kandidaten starter som vikar med henblik på fast arbejde. Dette betyder, at I kan se hinanden an, samt du har tid til at overveje om din ordrebeholdning muliggør en ekstra lønudgift.

Ring til mig

 

Dinah Just

Adm. Direktør

Hovednr.: +45 7566 6066

Direkte: +45 2182 8748

Email: dj@vikardk.dk

Se brochure (pdf)

Vikarassistance:

Hent brochure