Testimonials

Se herunder hvad vores kunder udtaler om vores samarbejde.

Kundereference, Normal A/S

”Vikar DK er eneste leverandør af vikarer til vores centrallager i Horsens. Vi er glade for den aftale, som vi har indgået, idet vi oplever stor fleksibilitet fra Vikar DK, som formår at justere antallet af vikarer mellem få og mange afhængigt af udsving i vores daglige behov (op til 40). Vi er tillige glade for, at Vikar DK tilpasser sine procedurer til den måde, som vi ønsker at registrere eksempelvis komme-og-gå-tidspunkter. De vikarer, der møder op hos os, evner som regel i løbet af en til to uger at leve op til den produktionsnorm, som vi har aftalt, hvilket er vigtigt for, at vi kan have en effektiv drift.”

- Henrik Bøgelund, Normal A/S, Logistikdirektør

Kundereference, STARK A/S

”Vi har i de seneste 2 år brugt Vikar DK A/S som samarbejdspartner i opbygning af nyt lagersted, samt i et stort sortimentsprojekt. Fra starten har de været utroligt dygtige til at forstå vores behov, så vi får de rette kandidater. Vi har i perioder haft pludselig opståede behov, og der har Vikar DK været utroligt fleksible og har selv på de skæve tidspunkter af døgnet været meget hjælpsomme. Der er altid kort svartid på både telefon/mail, og de finder altid egnede kandidater meget hurtigt. I forbindelse med opbygningen af lagerstedet, har vi i den seneste periode haft brug for mere fast personale, og der har vi, i samarbejde med Vikar DK, fået prøvet kandidater af inden fastansættelse, da vi derved rammer rigtigt første gang. En kæmpe fordel for os.

Vikar DK er altid tæt på både kandidaten samt os som samarbejdspartner, så vi alle er fuldt tilfredse hele tiden. Jeg vil klart anbefale Vikar DK som samarbejdspartner.”

- Claus Andersen, Stark A/S, Driftschef

Kundereference, Miki-Pack ApS

”Miki Pack i Nørre - Snede kan varmt anbefale Vikar DK:

  • Fantastisk service
  • Hurtig til at løse opgaverne
  • Fleksibel
  • Man ringer aldrig forgæves”

- Kim Schjermer, Miki-Pack ApS, Indehaver

 

Kundereference, Zibo Athene A/S

”Samarbejdet med Vikar DK har været utrolig vigtigt for Zibo Athene, for at sikre en optimal drift af de store regionale udbudsaftaler, vi har vundet. I opstarten kom der mange praktiske ekstra opgaver med tømning af containere med varer til udbudsaftalerne. Det krævede mere mandskab, end det vi havde af fastansatte, her supplerede vi med vikarer fra Vikar DK. De første måneder med aftalen, var der ikke opbygget rutiner med de nye opgaver, hvorfor det tog lidt længere tid, og dermed var der også behov for yderligere supplement med vikarer. Samtidig var der spidsbelastning på enkeltdage, hvor der kunne suppleres med en vikar. Nu hvor det hele er faldet i en fast rytme, har vi kunnet reducere antallet af vikarer, og har indarbejdet et optimalt flow i opgaverne. Total set har det derfor været en fleksibel og omkostningseffektiv løsning at anvende vikarer fra Vikar DK. 

Vi har i hele perioden kunnet bede om de samme vikarer, så der blev sikret en ensartet kvalitet i udførelsen af arbejdet. Alle vikarer der har været sendt til os, har været dygtige og effektive, der har intet været at udsætte på kvaliteten af dem. Vi har tilmed, da der var klarhed over behovet for ekstra personale, kunnet overtage nogle af vikarerne og fastansætte dem. Det har været en klar fordel, da begge parter har kunnet se hinanden an inden fastansættelsen.  

Vi anvender fortsat vikarer, da vore aftaler skal håndteres hver dag hele året rundt, så vi er afhængige af at have folk i vaskeriet i ferieperioder og på helligdage. Her fylder vikarer hullerne for det faste personale i ferietiden. Så vikarer fra Vikar DK er fortsat en vigtig del af driften hos Zibo Athene.”

- Erik Riis-Krogh, Zibo Athene A/S, Product Manager/Udbudskoordinator

Kundereference, Maki A/S

”Vi har nu benyttet os af Vikar DK A/S i et halvt års tid, og vores oplevelse er helt klart, at det er en dygtig og pålidelig samarbejdspartner. Vores behov for vikarer svinger meget, men de er altid i stand til at finde det antal folk, vi skal bruge, selv om det ofte er med kort varsel. Vi oplever desuden, at det som regel er de samme folk, der bliver sendt ud, hvilket er en kæmpe fordel, idet vi dermed slipper for at skulle oplære nye folk hele tiden. Vikar DK A/S svarer både mails og telefonopkald hurtigt og er altid imødekommende og servicemindede.

Vi vil helt sikkert fortsætte med at bruge Vikar DK A/S fremover og kan klart anbefale dem til andre virksomheder.”

- Mogens Hansen, Maki A/S, Warehouse Manager

Kundereference, Rheinzink A/S

"Hos RHEINZINK har vi haft brug for Vikar DK’s service de sidste 2 år.  Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Vikar DK, som har haft en professionel tilgang til de opgaver vi har sendt i deres retning. Hvad end det har været rekruttering af ny medarbejder eller søgning efter en ”fast”, halvårlig sommervikar til vores lager, så har de til fulde forstået vores forretning, vores behov og fundet frem til den helt rigtige løsning for os. Det er utrolig værdifuldt i en tid, hvor tempoet er højt og ressourcerne knappe."

                                                      - Pia Nørgaard, RHEINZINK A/S, Managing Director

Kundereference, Falengreen A/S

”Hos Falengreen A/S er vi glade for vores samarbejde med Vikar DK. For at vores produktion kører optimalt er det vigtigt at have dygtige, engagerede og ansvarsfulde medarbejdere på alle pladser, og vi bruger vikarer næsten dagligt. Som oftest er de vikarer de sender til os, nogle som har været hos os tidligere, og der er ikke behov for at bruge tid på oplæring. Når vi indimellem  står med et akut behov for en ekstra medarbejder, løser Vikar DK altid opgaven inden for et par timer.

Vi har også benyttet Vikar DK i forbindelse med rekruttering, hvilket de har løst til vores store tilfredshed.

Hos Vikar DK er de lyttende og forstår vigtigheden af at vi får de rigtige medarbejdere, derfor kan vi kun give dem vores bedste anbefalinger.”

- Henrik Nielsen, Falengreen A/S, Produktionschef

Kundereference, FleksLOG ApS

”Vi er i FleksLOG rigtigt glade for at samarbejde med Vikar DK, som løser de udfordringer vi ”kaster” deres vej. Vores branche er meget ”ad hoc” opgaver som mange gange er umulige at forudsige, så det er vigtigt at den leverandør vi bruger til eksternt ekstra personale, hurtigt kan finde de egnede kandidater.

Det har Vikar DK løst til UG og altid med et smil på læben.

Vi kan kun anbefale Vikar DK som leverandør af personale.”

- Claus Lassen, FleksLOG ApS, Direktør

Kundereference, Steens Group A/S

”Vi har gennem en del år brugt Vikar DK, og vi har altid fået en super god behandling.

De forstår at finde de personer der kan udfylde de krav vi har til personale i de forskellige afdelinger. Vores behov for vikarer kan svinge en del, men Vikar DK kan mange gange sende folk ud der har været på arbejdspladsen før, som derfor kender processerne, hvilket er en stor hjælp, da vi ikke skal lære nye folk op.

Vi kan fra Steens Group A/S kun give vores bedste anbefaling.”

- Claus Pedersen, Steens Group A/S, Værkfører

Kundereference, Jala ApS

Vikar DK skulle blot bruge få dage på at finde de helt rigtige kandidater til os. Tid er en vigtig parameter når der opstår et akut behov for arbejdskraft, så derfor var det vigtigt med en hurtig og kompetent behandling af vores konkrete behov. Vikar DK er gode til at identificere den helt rigtige medarbejder ud fra de kriterier de bliver præsenteret for – og prisen for deres ydelser er tilmed ganske attraktiv. Vi kan derfor varmt anbefale andre virksomheder at benytte Vikar DK, hvis man har behov for hjælp til at finde den helt rigtige medarbejder.”

- Lars Jacobsen, Indehaver, Jala Helsekost ApS

Kundereference, Indeks Retail A/S

"Vi er utroligt glade for samarbejdet med Vikar DK. Vikar DK har vist sig at være super gode til at finde de rette kandidater, både hvad angår faglighed, men også deres personlighed så de hurtigt tilpasser sig resten af teamet. Vi oplever deres service som seriøs, hurtig og kompetent, og de lever fuldt ud op til vores forventning af en professionel samarbejdspartner. Vi kan varmt anbefale Vikar DK som samarbejdspartner."

- Peter Wilstrup, Logistikchef, Indeks Retail A/S

Kundereference, RTC Transport A/S

"At være velsignet med en ansættelseskontrakt i en virksomhed med kraftig vækst, kan være en gave i sig selv. Men der er risiko for en gave-regn af bløde pakker! Sygdom og pludselige opstående, ekstraordinære kundebehov hører også til hverdagen i en (vækst)virksomheds udfordringer. Udfordringer som det forventes vi ”bare skal løse”. Der er deadlines og kvalitetskrav, der skal overholdes og vi går naturligvis ikke på kompromis. Vi forsøger altid, at gøre arbejdet rigtigt første gang og ønsker at være på forkant i forhold til udfordringerne.

Vi har derfor valgt Vikar DK som samarbejdspartner. Med en altid hurtig, præcis og effektiv indsats, understøtter Vikar DK os i, at nå vores ambitiøse mål. Samarbejdet fungerer nemt og problemfrit, og vi føler os som de vigtigste i verden. Så vil du give dig selv/din virksomhed en gave, bør du som minimum prøve, at lade Vikar DK hjælpe dig med vikarbistand.

Jeg kan kun sige, at forventningens glæde bliver indfriet!"

– Kim Wegener, Driftschef Vest, RTC Transport A/S

Kundereference, Frokostfirmaet ApS

"Vores samarbejde går ubeklageligt. Vikar DK er fleksible, hurtige, og finder den helt rette person ud fra vores forespørgsler hver gang. Vi booker vikarer til vores kunder igennem jer, og de har ikke andet en rosende ord. Derfor vil vi fortsætte vores gode samarbejde."

– Sabrina Frederichsen, Kundeansvarlig, Frokostfirmaet ApS

Kundereference, HAY A/S

”Jeg vil gerne takke for samarbejdet med Vikar DK A/S igennem de sidste ca. 2 år. Vi har hos HAY været glade for samarbejdet og ikke mindst den fleksibilitet som der er fra Vikar DK’s side, når vi er kommet i sidste øjeblik (og det er sket tit) og skulle bruge én dagen efter. Altid har I fundet en brugbar person. Selv når vi har ringet til vores kontaktperson der holdte ferie, tages der action. I gør en stor effort for at hjælpe kunden 100%, også når man har specielle ønsker til vikarer som man før har brugt og været tilfredse med. Alting hos jer foregår med et smil på læben. Jeg kan 100% stå indenfor den service I yder hos Vikar DK.”

- Svend-Erik Grønfeldt, HAY A/S, Quality Manager

Kundereference, Baze A/S

”Vi oplever Vikar DK A/S som en kompetent og behagelig samarbejdspartner, som forstår den svære balance mellem hensynet til os som virksomhed og til behovet for assistance. Vikar DK A/S har en sund skelnen mellem need og nice, og den helt store styrke i samarbejdet med Vikar DK A/S ligger i, at de konsekvent lader de hårde facts tale - sund fornuft og god økonomi.

Hverdagen er blevet nemmere med Vikar DK A/S som samarbejdspartner. Vi vil klart anbefale andre virksomheder at tage fat i Vikar DK A/S."

- Dorte Frandsen, Salgsansvarlig, Baze A/S

Kundereference, Hatting KS A/S

" ”Det er ikke virksomheder der handler med virksomheder, det er mennesker der handler med mennesker.

God kemi, troværdighed og gensidig respekt mellem samarbejdspartnere gør, at samarbejdet forløber på den mest tilfredsstillende måde. Vikar DK A/S har kompetente, servicemindede og fleksible medarbejdere, der er klar til at håndtere enhver udfordring. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Vikar DK A/S og har altid fået dygtige vikarer. Jeg kan varmt anbefale dem."

- Ulla Haubjerg, Direktionssekretær, Hatting KS A/S

Kundereference, KL Specialservice A/S

”Vikar DK A/S har været min leverandør af vikarer i flere år, på lokationer i hele landet og af både faglært og ufaglært arbejdskraft. Jeg får dygtige folk og god sparring til en skarp pris, og er meget tilfreds. Jeg kan absolut anbefale dem."

- Kurt Bjørn Nielsen, Direktør, KL Specialservice A/S

Kundereference, Cleanaid

”Cleanaid har fået Vikar DK anbefalet, og kan klart anbefale det videre. De gør det nemt og overskueligt i tilfælde af sygdom, ekstraarbejde eller overarbejde, at stille kompetente personer til rådighed med kort varsel.  Deres service er fantastisk! Vores kontaktperson i Vikar DK har i flere tilfælde været vores redning, når vi har haft alle hænder bundet. Både ledelsen og medarbejdere er glade for at have etableret dette samarbejde.”

- Marc Birkholm , Cleanaid, Direktør

Kundereference, DKI Logistics A/S

”Vikar DK A/S er hos DKI Logistics A/S en uundværlig samarbejdspartner, da de er medvirkende til at gøre vores faste omkostninger variable og hæver loftet på max kapacitet til næsten ubegrænset.

Uanset hvornår de kontaktes er de imødekommende og bestræber sig på at løse vores behov for ressourcer, så vi kan opfylde vores egne kunders ønsker og behov.” 

- Stephan Broni, Produktionschef, DKI Logistics A/S

Kundereference, Hornsyld Mini Trans

”Vi oplever samarbejdet med Vikar DK A/S givende og kompetent. Vikar DK har ydet assistance i såvel planlagte som akutte situationer. Begge dele er klaret uden vanskeligheder og Vikar DK har holdt ord og leveret de medarbejdere vi havde brug for. 

Vi vil helt sikkert bruge Vikar DK A/S igen og kan anbefale dem til andre.”

- Søren Jensen, Hornsyld Mini Trans, Indehaver

 

Kundereference, Taarnby Transport A/S

”Jeg oplever, at Vikar DK A/S er en seriøs medspiller, som via god dialog er med til at sikre sig de bedst mulige vikarer, til hver type af opgave vi har haft. Ligeledes er det godt, at det er de samme vikarer der bliver sendt, det letter utrolig meget for produktionen. Yderst fleksibel serivce og gode til at hjælpe i selv de mest akutte mandskabsproblemer, man måtte have.” 

- Jens Philippsen, Direktør, Taarnby Transport A/S

Testimonial, Skatepro ApS

”Vi har hos SkatePro siden starten af 2018 brugt Vikar DK til levering af vores vikarer. De leverer altid en god service, og de er gode til at finde de vikarer der passer til vores behov. For os betyder det virkelig meget, at de hos Vikar DK kun er et opkald væk, nærmest ligegyldigt hvad klokken er. Stor ros til pigerne på kontoret for den service de yder 24/7/365. Vi har før haft samarbejde med andre vikarbureauer, men jeg kan kun anbefale andre at bruge Vikar DK.

Finn Andersen, SkatePro ApS, Outbound Manager