Kan du være opsøgende på en telefon?

Dato: 29-09-2017

Vikar DK A/S søger 6 mødebookere for et telemarketingfirma, der vækster. Firmaet ligger i Horsens.

Er du færdig med skolen, i gang med dit livs sommer og klar til at tjene penge til august? Er du vennernes ven, god til mennesker, elsker konkurrencer og kan du charmere dig til alt? Så kan du bruge de egenskaber til at tjene gode penge i et langt vikariat med mulighed for fastansættelse.

Om du tager sabbatår, vil skifte fra detailbranchen til salg på et kontor eller altid har brændt for salg, uden at have fået foden indenfor branchen, er underordnet. Din alder og livserfarin...g er ligeledes ligegyldig.

Dét der er essentielt, er din indstilling og dit råstof. Du får ikke ondt i maven af en afvisning, men ser det som brændstof til den næste succes. Du er udstyret med en god portion selvtillid og elsker at vinde, men er i stand til at modtage anvisninger fra din læremester - og følge dem. Du er særdeles udadvendt, optimist og ser verden som din legeplads, men du "zapper" ikke - du er stabil og en mand/kvinde af dit ord. Og du er glad for at tale i telefon!

... Vi står nemlig og mangler 6 mødebookere for en kunde, der er i kraftig vækst. Firmaet ligger i Horsens. Du kommer til at sidde i moderne, nye lokaler. Arbejdstiden er 8-16 og fredag 8-14. Grundlønnen er mellem 134-154 kr./timen alt efter din anciennitet - og uanset anciennitet får du bonus, hvis du er dygtig og opnår et vist antal møder hver uge.

Uanset dit udgangspunkt får du i dette firma oplæring og løbende sparring i mødebooking. Virksomheden booker møder for sælgere ansat i større danske firmaer, derfor er både introduktion til produkter og dialog med potentielle kunder planlagt for hver opgave.

Du kommer til at indgå i et team, som alders- og baggrundsmæssigt spænder vidt. Fælles for medarbejderne er:

• De får energi af at være opsøgende på en telefon
• De er nysgerrige og vedholdende overfor de kunder, som de kontakter på telefon
• De tager ikke afslag med sig hjem, men tager det som en udfordring til næste dag
• De trives med at opkald kan ligge mellem 40-200 pr. dag, alt efter hvor heldig man er med at træffe beslutningstagerne

Kan du starte nu? Så mail dit CV og et par linjer om dig selv til dj@vikardk.dk

 

Vikar DK A/S leverer vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i hele Danmark. Vi har hovedkontor i Horsens og har en afdeling i Køge. Vi er en del af en større, dansk koncern med mere end 20 virksomheder, og er i vækst. Vi har en flad organisationsstruktur, og vi ser udfordringer – ikke problemer! Vores konsulenter brænder for branchen og har tilsammen mere end 50 års erfaring.